Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

"Πού είναι το κράτος επιτέλους;"

Τί είναι το κράτος? Ένα σύνολο δημοσίων υπαλλήλων. Ξέρετε πολλούς που να θέλησαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι για να προσφέρουν στην κοινωνία και σε σας και όχι για να βολευτούν-αράξουν?
Φαντάζεστε οτι κάπου κάποιος δημόσιος υπάλληλος ενδιαφέρεται πραγματικά αν ο δάσκαλος ή ο καθηγητής σας είναι καλός? Αν τα νοσοκομεία είναι καλά? Αν το πανεπιστήμιο σας προσφέρει τα επαγγελματικά εφόδια που θα σας χρειαστούν? Αν τα ταμεία σας θα σας δώσουν κάποτε σύνταξη?
Από αυτούς περιμένεντε να ενδιαφερθούν για την παιδεία-υγεία-δουλειά-σύνταξή σας? Θα περιμένετε απ΄άπειρον φοβάμαι....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ? Αυτοί βολεύτηκαν και δεν τους κουνάνε "ούτε τα κομάντα" που λένε και τα ημισκούμπρια. Το τραγικό στην Ελλάδα είναι οτι απαγορεύεται να μην εμπιστεύεσαι το κράτος (απαγορεύονται ιδιωτικά πανεπιστήμια, οι ασφαλιστικές εισφορές πάνε υποχρεωτικά στα ταμεία που μας λένε κλπ)
Το κράτος είναι ανίκανο να λειτουργήσει εξ΄ορισμού: αποτελείται απο ανθρώπους νοιάζονται να βολευτούν-αράξουν (ανθρώπινο είναι). Γι΄αυτό και παγκοσμίως όσο μεγαλύτερο είναι το κράτος τόσο μεγαλύτερη είναι η φτώχια...Γι΄αυτό και είμαστε υπερ της μείωσης του κράτους στο ελάχιστο εφικτό