Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ουαί ημίν υποκριτές, γραμματείς και φαρισαίοι

Παριστάνετε οτι λυπάστε τα πεινασμένα παιδάκια της Αφρικής με τις τυμπανισμένες κοιλιές αλλά όταν έρχονται οι μπαμπάδες τους εδώ να ζητήσουν δουλειά για να τα ταΐσουν τους διώχνετε...Και όσους τους βοηθάνε να έρθουν παράνομα του βαφτίζετε "δουλέμπορους"και τους ρίχνετε 10 χρόνια φυλακή...
ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μετανάστες...

Το κύμα των μεταναστών είναι μια μοναδική ευκαιρία να ξαναγίνει η ελλάδα μεγάλη δύναμη. Σπάνια ανοίγονται στα κράτη τόσο μεγάλες ευκαιρίες.
Οι μετανάστες αποτελούν την αφρόκρεμα των πολιτών των πατρίδων τους. Εγκαταλείπουν οικογένεια φίλους και περιουσία για να πάνε κάπου να δουλέψουν και να προκόψουν. Να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι τεμπέληδες, δεν ψάχνουν να βολευτούν στο δημόσιο δεν φοβούνται τη δουλειά. Μια χώρα γεμάτη μετανάστες θα προκόπτε ΤΑΧΙΣΤΑ. Αν προσκαλούσαμε 10-20 εκατομύρια μετανάστες θα λύναμε το ασφαλιστικό, το θέμα της εθνικής άμυνας, της οικονομίας. (χώρια που όλοι οι "έλληνες" θα μπορούσαν επιτέλους να "βολευτούν" στο δημόσιο αφού το ρόλο του εργαζόμενου-δούλου θα παίζαν πια οι μετανάστες).
Είμαι σίγουρος οτι αντίστοιχες κουβέντες θα γίνονταν στις ΗΠΑ όταν αυτές θα είχαν 20-30 εκατ πληθυσμό. Ευτυχώς οι κασσάνδρες δεν εισακούστηκαν και οι ΗΠΑ φτάσανε τα 300 εκατ μετανάστες και κυρίευσσαν τον κόσμο.
Το παράθυρο ευκαιρίας για την ελλάδα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ αλλά κανείς δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται....

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Φοροδιαφυγή και άλλες ανοησίες...

Στην Ελλάδα κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει οτι το βαρέλι του κρατικού κορβανά ΔΕΝ έχει πάτο. Όσα και να ρίξεις πάνε στον αγύριστο. Οι έλληνες είναι πεπεισμένοι πιά οτι τα ελλείματα τα στέλνει ένας κακός θεός (όπως ένα σεισμό, μια πλημμύρα ή μια χολέρα) και πρέπει να "παλέψουμε" για να τα αντιμετωπίσουμε. Κάθε χρόνο τα έσοδα αυξάνονται αλλά και τα ελλείματα επίσης. Το παραμύθι γνωστό: Διορίζουμε όσους μας πιέζουν για ρουσφέτια, "βολεύουμε" ΟΛΟ τον κομματικό (και μη) μηχανισμό μας, αγοράζουμε ψήφους απο τους αγρότες και τους συνταξιούχους με επιδοτήσεις και αυξήσεις και κατόπιν κλαίμε με μαύρο δάκρυ για την "κατάρα" που μας χτύπησε -τα ελλείματα- και καλούμε το λαό να βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συμφορά. Και οι πολίτες τσιμπάνε. Διαρκώς. Φυσικά, μεγάλο ποσοστό των πολιτών είναι μέρος της μαφίας που λυμαίνεται τα έσοδα από τα κορόιδα. Αλλά το απίστευτο είναι οτι και τα περισσότερα από τα κορόιδα έχουν πειστεί οτι αν "παταχθεί" η φοροδιαφυγή θα λυθούν τα προβλήματα με τα ελλείματα. Εκτός του οτι δεν αντιλαμβάνονται οτι το βαρέλι δεν έχει πάτο, δεν αντιλαμβάνονται επίσης οτι οι φόροι πληρώνονται συλλογικά. Παρότι φαίνεται να αντιλαμβάνονται οτι αν π.χ. αυξηθεί ο φόρος σε ένα εστιατόριο απο π.χ. 30% σε 60% αυτό θα περάσει στην τιμή της υπηρεσίας και άρα τελικά τον φόρο θα πληρώσουν οι καταναλωτές δεν αντιλαμβάνονται οτι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει αν με κάποιο τρόπο "παταχθεί" η φοροδιαφυγή δηλαδή πάει ο συντελεστής από το 0%(=φοροδιαφυγή) στο 30%. Η εγκεφαλική τρυκιμία που έχουν καταφέρει να προκαλέσουν στους πολίτες είναι τόσο μεγάλη που οι πολίτες κατηγορούν απο τη μία τον υρδραυλικό που δεν "κόβει" απόδειξη αλλά ταυτόχρονα του ζητάνε έκπτωση "χωρίς απόδειξη". Μια τόσο απλή πράξη γίνεται μια τόσο ΑΠΤΗ απόδειξη οτι τελικά την πάταξη της φοροδιαφυγής θα πληρώσουν οι πολίτες-καταναλωτές στέλνοντας και άλλα λεφτουδάκια τους στο γνωστό άπατο βαρέλι. Και φυσικά, αφού ως γνωστόν μας έχει καταραστεί ο θεός, τα ελλείματα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν....