Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

Με 5 ευρώ την ημέρα....

Ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ανά ημέρα, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε δυο εφοριακούς της ΔΟΥ Φορολογίας Aνωνύμων Εταιριών (ΦΑΕ) της Θεσσαλονίκης, που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από τους "αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ. να χρηματίζονται, προκειμένου να επιστρέψουν σε επιχειρηματία χρήματα που δικαιούταν από ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δυο καταδικασθέντες ζήτησαν "φακελάκι" 30.000 ευρώ, ώστε να αποδώσουν χωρίς χρονοτριβή στον επιχειρηματία τον ΦΠΑ, συνολικού ύψους 480.000 ευρώ".

Πέντε ευρώ την ημέρα....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4.200 ευρώ έκαστος... Τόσο αξίζει η τιμωρία των επίορκων, των παρανόμων, των εγκληματικά ανήθικων... Μία μόνο άλλη δουλίτσα να είχαν κάνει τα "τζιμάνια" θα είχαν βγάλει το κόστος της ποινής... Τόσο αξίζει, κατά το νόμο, την ερμηνεία του και το δικαστήριο, το γρηγορόσημο... Άρα αν ένας ΔΥ βγάζει περισσότερα από το λάδωμα, γιατί να μη το κάνει... Και μετά λέμε ότι χρειάζεται συνταγματική αναθεώρηση... Απλά χρειάζονται σωστοί και ορθολογικοί νόμοι, από πολιτικούς που δε λογαριάζουν το κόστος. Για αυτό πιστεύω ότι η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα έχει μέλλον...

mathiou είπε...

Παλιά θα έλεγα "αν είναι δυνατόν", αλλά έχω αρχίσει να το συνηθίζω.

Στέλιος Καλτσούνης είπε...

Theodore,
Από το στόμα σου και στου ψηφοφόρου το αυτί...

mathiou,
Για να πάψουμε να το συνηθίζουμε ιδρίσαμε τη συμμαχία...