Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Και ξανά μανά "στον αγώνα για το δίκιο τους".....

Αυτή οι φορά τα βυτιοφόρα. Που δεν τους φτάνει η αύξηση στα κόμιστρα. Γιατί τα κόμιστρα ελέγχονται απο την κυβέρνηση (!). Αλλά δεν θέλουν και νέες "άδειες". Γιατί και οι άδειες ελέγχονται απο την κυβέρνηση (!!). Και για να μην γίνονται "πουστιές" και μπορέσει κανείς και βρει βενζίνη με δικό του μέσο καλού κακού εμποδίζουν και την πρόσβαση στα δυιλιστήρια "για τον αγώνα τους". Και η "κυβέρνηση" παρακολουθεί. Υποψιάζομαι οτι στεναχωριέται κιόλας.
Μια βολική συμπαιγνία. Η κυβέρνηση ελέγχει τις "άδειες". Ελέγχει και τα κόμιστρα. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΥΤΟ.
1. Απελευθέρωση των αδειών στις μεταφορές. Όποιος θέλει να μπορεί να πάρει άδεια αμέσως.
2. Απελευθέρωση των κόμιστρων. Όποιος νομίζει οτι είναι υψηλά ας πάρει ένα βυτιάκι και ας κοπιάσει να κονομήσει κι αυτός.

2 σχόλια:

Dersu είπε...

Καταλαβαίνει κανείς γιατί φαίνεται αυτές τις ημέρες να γίνονται παρόμοιες απεργίες στην Ιταλία (αναμενόμενο), Ισπανία, Πορτογαλλία, Γαλλία, Πολωνία και ισως Ολλανδία (η τελευταία με εκπλήσσει λίγο). Και εκεί ισχύουν οι ίδιες συνθήκες κλειστού επαγγέλματος? Και γιατί δεν απεργούν σε άλλες χώρες Αγγλία, Δανία κλπ..?

Στέλιος Καλτσούνης είπε...

Είναι κάτι που δεν γνωρίζω...